ua en ru

Штаб АТО повідомив про зниження кількості обстрілів на Донбасі

Штаб АТО повідомив про зниження кількості обстрілів на Донбасі Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики за день 8 разів обстріляли позиції українських військових

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом 22 серпня 2017 року дещо знизилася кількість обстрілів. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

"Протягом сьогоднішнього дня ситуація в районі проведення АТО не зазнала істотних змін. З опівночі російсько-окупаційні угруповання 8 разів порушили перемир'я, дещо менше, ніж у попередні дні. В основному противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів", - йдеться в повідомленні.

У той же час бойовики близько опівночі випустили 20 мін калібру 120 і 82 мм по силам АТО в районі Мар'їнки. Крім того, на Приморському напрямку майже о першій ночі вони в черговий раз цілеспрямовано обстріляли з великокаліберних кулеметів будинки мирних жителів Красногорівки.

На Донецькому напрямку під вогнем противника опинилися укріплення в районі Авдіївської промзони і Кам'янки. А на Луганському напрямку бойовики обстрілювали сили АТО з гранатометів поблизу Дінця і Кримського.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 22 серпня 2017 року Упродовж сьогоднішнього дня ситуація у райо...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще один отримав поранення. Безповоротні втрати українська сторона зазнала в районі Авдіївки Донецької області.