ua en ru

Штаб АТО повідомив про прибуття групи спецназу РФ в район Докучаєвська

Штаб АТО повідомив про прибуття групи спецназу РФ в район Докучаєвська Фото: до бойовиків прибуло підкріплення з РФ

Росія продовжує порушувати мінські угоди і вести агресію проти України

У район Докучаєвська Донецької області прибула група російського спецназу чисельністю до ста осіб. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook з посиланням на джерела.

"Прес-центр штабу АТО повідомляє, що з достовірних джерел стало відомо, про те, що в районі міста Докучаєвськ (територія підконтрольна НЗФ) з'явилася група військовослужбовців підрозділів спеціального призначення збройних сил Російської Федерації чисельністю близько 100 осіб", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що група прибула зі сторони села Стила на чотирьох автомобілях "КамАЗ" і двох броньованих автомобілях ГАЗ-2330 "Тигр".

"Наголошуємо, що перебування на території України або так званої ДНР кадрових російських військових є прямим грубим порушенням Мінських домовленостей і красномовним підтвердженням агресивної окупаційної політики Російської Федерації щодо України", - додали в штабі.

Російські військові з'явилися біля Докучаєвська Прес-центр штабу АТО повідомляє, що з достовірних джерел стало відомо,...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 14 марта 2016 г.

Нагадаємо, ОБСЄ закликає сторони конфлікту на Донбасі відвести війська від лінії розмежування.