ua en ru

Штаб АТО повідомив про активізацію бойовиків на Маріупольському напрямку

Штаб АТО повідомив про активізацію бойовиків на Маріупольському напрямку Фото: військові в зоні АТО знову піддалися обстрілам

Бойовики за день 25 разів обстріляли позиції українських військових

Протягом 1 червня 2016 року в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі проросійські бойовики активізували бойові дії на Маріупольському напрямку. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що протягом дня ситуація в зоні АТО загострилася. Зокрема, бойовики 25 разів обстріляли позиції українських військових, причому 21 раз – на Маріупольському напрямку. Бойовики застосували стрілецьку зброю, кулемети великого калібру, гранатомети і міномети.


"На підступах до Авдіївки російські найманці для обстрілу використовували стрілецьку зброю, кулемети великого калібру, гранатомети різних систем і міномети калібру 82 мм. З озброєння БМП-1 бойовики вели вогонь по укріпленнях на Світлодарській дузі", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, спецпредставник ОБСЄ в тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі Мартін Сайдик вимагає притягнути винних в обстрілі місії ОБСЄ до відповідальності.