ua en ru

Штаб АТО повідомляє про зменшення кількості обстрілів позицій ЗСУ на Донбасі

Штаб АТО повідомляє про зменшення кількості обстрілів позицій ЗСУ на Донбасі Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Бойовики 3 рази обстрілювали сили АТО, жоден український військовий не постраждав

Штаб антитерористичної операції повідомляє про зменшення кількості обстрілів українських позицій на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Сьогодні напруга вздовж лінії зіткнення дещо ослабла. Від початку доби зафіксовано 3 обстріли позицій українських захисників з боку російсько-окупаційних військ. Унаслідок цих дій не постраждав жоден український захисник.Незважаючи на відносне затишшя вздовж усієї лінії розмежування, українські підрозділи продовжують пильно стежити за зміною обстановки та перебувають у повній готовності адекватно діяти, якщо противник вдасться до збройних провокацій", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, сьогодні протягом дня на Луганському напрямку бойовики обстрілювали українські позиції біля Луганського, Троїцького та Новоолександрівки, на інших ділянках порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 23 лютого 2018 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в результаті бойових дій 22 лютого 2018 року загинув один український військовий, ще один отримав поранення.