ua en ru

Штаб АТО повідомляє про загострення ситуації на Донбасі

Штаб АТО повідомляє про загострення ситуації на Донбасі Фото: ситуація в зоні АТО залишається напруженою

Бойовики збільшили кількість обстрілів українських військових

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції (АТО на Донбасі зберігає тенденцію до подальшого загострення. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО про новини в Україні онлайн в Facebook.

Повідомляється, що на Донбасі ситуація залишається складною і зберігає тенденцію до подальшого загострення. Зокрема, бойовики за добу здійснили 76 обстрілів, при цьому 23 рази застосували заборонені мінськими угодами міномети калібрів 120 мм і 82 мм


"Найважче було тримати оборону силам АТО на Донецькому напрямку. Незважаючи на масовані вогневі удари з важкого озброєння в поєднанні з обстрілом з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї, українські воїни вистояли", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що за добу бойовики 22 рази відкривали вогонь по силам АТО в Авдіївці. Крім того, обстрілу з забороненого мінськими угодами озброєння зазнали позиції військових у районах Луганської, Зайцево, Досвідченого і Пісків. На Маріупольському напрямку бойовики випустили 35 хв по позиціях сил АТО поблизу Широкіно, Водяного, Лебединського та Красногорівки.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 6 квітня 2016 року:На Сході України ситуація залишається складно...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 5 квітня 2016 р.

Нагадаємо, раніше головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив про велику кількість самогубств серед бійців АТО.