ua en ru

Штаб АТО просить не розголошувати інформацію про дії ЗСУ на Донбасі

Штаб АТО просить не розголошувати інформацію про дії ЗСУ на Донбасі Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

У штабі нагадали про адміністративну та кримінальну відповідальність за витік таємної інформації

Штаб антитерористичної операції (АТО) на Донбасі просить людей, які співпрацюють зі Збройними силами України, не поширювати жодної інформації та відомостей щодо тактичних та оперативних дій українських військових. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

Зазначається, що це прохання стосується також фото та відео матеріалів щодо тактичних та оперативних дій, а саме - переміщення, зміни позицій, розкриття підрозділів, просування тощо.

"Кілька діб тому мав місце прецедент, коли один із волонтерів передчасно оприлюднив інформацію, яка поставила під загрозу безпеку та життя військовослужбовців", - розповіли у штабі.

Штаб АТО нагадав про адміністративну та кримінальну відповідальність для військовослужбовців за витік таємної інформації.

"Ще раз наполегливо просимо не розповсюджувати жодних відомостей про хід антитерористичної операції!", - йдеться у повідомленні.

Прес-центр Штабу АТО повідомляє Штаб АТО просить людей, які співпрацюють зі Збройними Силами України, не розповсюджуват...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше у штабі АТО заявили про взяття під контроль Збройними силами України селищ Травневе і Гладосове під окупованою Горлівкою, які раніше входили в "сіру зону".