ua en ru

Штаб АТО попереджає про можливі провокації бойовиків на Донбасі найближчими днями

Штаб АТО попереджає про можливі провокації бойовиків на Донбасі найближчими днями Фото: АТО на Донбасі ( flickr.com/ministryofdefenceua)

Провокації на Донбасі можуть бути пов'язані із проведенням зустрічі "нормандської четвірки" в Мюнхені

На Донбасі найближчими днями можливі провокації з боку російсько-окупаційних військ. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"За наявною інформацією на території Луганської та Донецької областей ближчими днями можуть відбутися збройні провокації з боку російсько-окупаційних військ, які можуть здійснювати підрозділи так званої 5-ї окремої мотострілецької бригади в районі населених пунктів Докучаївськ та Новотроїцьке. Під обстріли можуть потрапити, як це вже було неодноразово, житлові будинки, об’єкти інфраструктури, лінії електропередач, водо- та газопроводи, що розташовані по обидва боки лінії розмежування", - йдеться у повідомленні.

У штабі АТО зазначають, що провокації можуть бути пов'язані із проведенням зустрічі "нормандської четвірки" в Мюнхені.

"Ймовірно, збройні провокації російсько-окупаційних військ, з наступною інформаційною атакою російських пропагандистів, пов’язані із проведенням, в межах Мюнхенської конференції 16-18 лютого зустрічі "нормандської четвірки", під час якої, зокрема, розглядатиметься питання розміщення миротворчого контингенту ООН на Донбасі", - йдеться у повідомленні.

Прес-центр штабу АТО повідомляє: За наявною інформацією на території Луганської та Донецької областей ближчими днями мож...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 15 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за даними української розвідки, бойовики заявляють про підготовку сил АТО до "інтенсивних бойових дій" в березні-червні.