ua en ru

Штаб АТО опублікував фото наслідків обстрілу Широкиного та Бердянського

Штаб АТО опублікував фото наслідків обстрілу Широкиного та Бердянського Фото: наслідки обстрілу Широкиного

В результаті обстрілу постраждалих немає

У мережі з'явилися фото наслідків обстрілу селищ Широкиного та Бердянського Донецької області проросійськими бойовиками. Фото опубліковано на сторінці прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Вчора, 18 травня, незаконні збройні формування обстріляли житловий сектор на східній околиці населеного пункту Бердянське і селища Широкине. Цю провокацію бойовики здійснили з використанням зброї великого калібру, яка заборонена Мінськими домовленостями. З мирних жителів ніхто не постраждав. Ні позицій, ні українських військових в цьому районі немає", - йдеться в повідомленні.

НАСЛІДКИ ОБСТРІЛУ НЗФ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ БЕРДЯНСЬКЕ І ШИРОКИНЕ Вчора, 18 травня, незаконні збройні формування обстріляли...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 19 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики обстріляли житлові сектори на східній околиці Бердянського та Широкиного. Внаслідок попадання снарядів у Бердянському повністю зруйновано два житлових будинки по вулиці Морській, ще кілька будівель отримали серйозні пошкодження. Трохи пізніше був обстріляний житловий сектор селища Широкине.