ua en ru

Штаб АТО спростував заяви про обстріл бойовиків Донецька

Штаб АТО спростував заяви про обстріл бойовиків Донецька Фото: АТО

Бойовики заявляють про обстріл Донецька, в результаті якого одна людина загинула

Заяви бойовиків про нібито танкового обстрілу 10 жовтня українськими військовими Донецька є відвертою брехнею. Про це йдеться у заяві прес-центру штабу АТО.

"Подібними заявами ворожа сторона намагається приховати власні провокації. Зокрема в суботу близько 13:00 бойовики відкрили вогонь зі стрілецької зброї в напрямку нашого опорного пункту в районі селища Бердянське, що на Маріупольському напрямку", - заявили в штабі АТО.

Прес-центр штабу АТО заявляє, що звинувачення бойовиків щодо начебто танкового обстрілу сьогодні, 10 жовтня українськими...

Posted by Прес-служба Генерального штабу ЗСУ on 10 жовтня 2015 р.

При цьому українська сторона підкреслює, що "на відміну від бойовиків, які регулярно здійснюють збройні провокації на лінії зіткнення і чинять перешкоди у роботі міжнародних спостерігачів місії ОБСЄ, сили АТО в повному обсязі виконують "Мінські домовленості" і є максимально відкритими для роботи представників спостережної місії".

Як відомо, раніше глава адміністрації" Куйбишевського району Донецька Іван Приходько заявив про обстріл житлового району Донецька, внаслідок якого сталася пожежа в багатоквартирному будинку і є загиблий.

Бойовики ДНР звинуватили в обстрілі українську сторону, хоча відомо, що Україна згідно з домовленостями "Мінська" відводить озброєння, танки і міномети під наглядом ОБСЄ від лінії зіткнення.

Нагадаємо, бойовики ДНР заявляють про обстріл Донецька, повідомляється одна людина загинула.

Раніше повідомлялося, що ДНР ще раз перенесли вибори.