ua en ru

Штаб АТО офіційно не підтверджує захоплення українського військового в полон

Штаб АТО офіційно не підтверджує захоплення українського військового в полон Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Підтвердженої інформації про українського військового у полоні поки немає

Штаб антитерористичної операції на Донбасі станом на ранок 26 листопада 2017 року офіційно не підтверджує захоплення в полон українського військового під Кримським Луганської області. Про це в ефірі "112 Україна" заявив речник штабу АТО Василь Лабай.

"Достовірної, підтвердженої інформації з цього приводу у мене поки немає. Ми бачили те відео і зараз відповідальні органи вивчають його. Якщо цей факт дійсно підтвердиться, то я переконаний в тому, що українська влада буде боротися за якнайшвидше його звільнення, так само, як і за інших українських заручників", - заявив Лабай.

Нагадаємо, раніше 16-й окремий мотопіхотний батальйон Збройних сил України повідомив, що після боїв під Кримським одному українському бійцю не вдалося вийти з поля бою, і він потрапив у полон до бойовиків самопроголошеної "Луганської народної республіки". До цього ЛНР заявляла, що взяла в полон "диверсанта".