ua en ru

Штаб АТО констатує затишшя на Донбасі 22 липня

Штаб АТО констатує затишшя на Донбасі 22 липня Фото: війна на Донбасі (facebook.com/ato.news)

У світлу пору доби вздовж лінії розмежування було тихо

Із початку доби в зоні антитерористичної операції на Донбасі станом на 18:00 22 липня 2017 року фіксується відносне затишшя. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"День спокою. Саме так можна охарактеризувати 22 липня у зоні проведення АТО. У попередні дні бойовики нарощували вогневі провокації і за добу в середньому фіксувалось до 30 випадків порушення перемир’я. Сьогодні ж, у світлу пору доби, вздовж лінії розмежування було тихо", - йдеться у вечірньому зведенні штабу.

При цьому зауважено, що два нічні обстріли українських позицій поблизу Кримського та Широкино було близько 2:00 і характеризувалися як неприцільні.

"Ще один раз бандформування відкрили вогонь із гранатомету близько 17:00 в районі селища Донець", - зазначили у відомстві.

Там також додали, що відносне затишшя у зоні АТО "пов’язане з адекватними і асиметричними діями українських воїнів на попередні вогневі провокації".

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 22 липня 2017 року День спокою. Саме так можна охарактеризувати 22 липня ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу, 21 липня 2017 року, в ході бойових дій загинув один український військовий, ще двоє були поранені.