ua en ru

Штаб АТО фіксує найбільшу активність бойовиків у районі Авдіївської промзони

Штаб АТО фіксує найбільшу активність бойовиків у районі Авдіївської промзони Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/ato news)

На Маріупольському напрямку бойовики обстріляли сили АТО з танку

Найбільша активність бойовиків зафіксована у районі Авдіївської промзони. Про це йдеться у повідомленні прес-служби штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"Упродовж сьогоднішнього дня у районі проведення АТО обстановка не зазнала суттєвих змін. Бойовики продовжували провокативні обстріли позицій української армії, наші бійці переважаючими вогневими засобами примушували ворога до тиші. З опівночі найбільша активність бандитів, як і попередні декілька днів, фіксувалась у районі Авдіївської промзони", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, в районі Авдіївської промзони бойовики 4 рази відкривав вогонь по українських опорних пунктах з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. Крім того бойовики обстріляли українські позиції поблизу Зайцевого.

Також повідомляється, що на Маріупольському напрямку, поблизу Старогнатівки, бойовики випустили з танку 14 мін калібру 120 та 82 міліметри. На Луганському напрямку бойовики обстріляли українських бійців поблизу Новоолександрівки та Новотошківського.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 17 серпня 2017 року Упродовж сьогоднішнього дня у районі провед...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 17 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 16 серпня 2017 року, в результаті бойових дій загинув один український військовослужбовець, ще четверо отримали поранення і травми.