ua en ru

Штаб АТО: бойовики обстріляли Зайцеве, постраждали мирні жителі

Штаб АТО: бойовики обстріляли Зайцеве, постраждали мирні жителі Фото: АТО на Донбасі

Бойовики цілеспрямовано здійснили 8 обстрілів з 82 та 120 мм мінометів по житлових будинках населеного пункту

Незаконні збройні формування обстріляли мирне населення смт. Зайцеве (Донецька область), поранення отримали цивільні мешканці. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) на Донбасі у Facebook.

"Сьогодні бойовики цілеспрямовано здійснили 8 обстрілів з 82 та 120 мм. мінометів по житлових будинках населеного пункту. Пошкоджені помешкання, інфраструктура, поранення отримали цивільні мешканці", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Збройні сили України чітко дотримуються Мінських домовленостей, не піддаються на провокації і залишаються на визначених позиціях.

"Про порушення мирних угод російськими найманцями поінформовано представників Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК)", - зазначають у штабі АТО.

Повідомлення прес-центру АТОНезаконні збройні формування обстріляли мирне населення смт. Зайцеве. Сьогодні бойовики ці...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 16 марта 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідмолялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 15 березня 2016 року, в результаті бойових дій поранення отримали шість українських військовослужбовців, загиблих немає.