ua en ru

Штаб АТО: бойовики наступали під Маріуполем, за день скоїли 39 обстрілів

Штаб АТО: бойовики наступали під Маріуполем, за день скоїли 39 обстрілів Фото: гармата

При цьому застосовували майже весь наявний арсенал

На Маріупольському напрямку неподалік Гнутового відбулося бойове зіткнення між українськими військовими та бойовиками "ДНР". Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зазначено, що під час наступу бойовики застосовували міномети та стрілецьку зброю.

Загалом, за даними штабу, з початку доби противник 39 разів відкривав вогонь, застосовуючи майже весь наявний арсенал.

"Члени незаконних збройних формувань дедалі інтенсивніше використовують при обстрілі наших позицій міномети калібру 120 та 82 мм. Під мінометний вогонь потрапили наші опорні пункти в Красногорівці, Талаківці та Зайцевому. Окрім того, в Красногорівці бойовики застосували великокаліберні кулемети та БМП", - йдеться в повідомленні.

Крім того, як доповіли у відомстві, з гранатометів і стрілецької зброї окупанти відкривали вогонь по українських укріпленнях у Новотроїцькому, Мар'їнці, Авдіївці, Новгородському, Опитному, Пісках та на шахті Бутівка.

До того ж, опорні пункти сил АТО в Луганському противник обстріляв із великокаліберних кулеметів та протитанкового ракетного комплексу.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 14 лютого 2016 року:В районі проведення АТО не припиняються обс...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 14 лютого 2016 р.

Нагадаємо, в зоні проведення АТО на Донбасі за минулу добу, 13 лютого, в результаті бойових дій 7 українських військовослужбовців отримали поранення.