ua en ru

Штаб Ахметова відкриє пункт видачі гуманітарних наборів для жителів Макіївки

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова з 1 грудня відкриває пункт видачі продуктових наборів для жителів Макіївки. Про це повідомляє інформаційний центр штабу Ахметова.

"Пункт видачі буде розташований в Донецьку за адресою пр-т Ілліча, 93-А, в приміщенні льодової арени "Дружба". Час роботи пункту з 10.00 до 15.00. Для отримання допомоги при собі необхідно мати документи, що підтверджують категорію", - йдеться в повідомленні.

В гуманітарному штабі нагадують, що продуктові набори видаються щомісяця і тільки наступним категоріям населення:
- Пенсіонери старше 65 років

- Люди з I і II групою інвалідності

- Матері-одиначки з дітьми до 18 років (у тому числі вдови/вдівці з дітьми до 18 років)

- Багатодітні сім'ї (кількість дітей більше або дорівнює 3, вік усіх дітей до 18 років). Якщо в багатодітній родині є діти старше 18 років - допомога надається батькам і дітям віком до 18 років з розрахунку - 1 продуктовий набір на 1 члена сім'ї.

- Сім'ї, які виховують дітей-інвалідів

- Сім'ї, які виховують прийомних дітей, дітей сиріт, дітей, батьки яких позбавлені батьківських прав

- Учасники та інваліди ВВВ, інваліди отримали інвалідність внаслідок бойових дій в Афганістані або в інших місцях проведення бойових дій

- Люди, які стоять на обліку в районних управліннях праці та соціального захисту - малозабезпечені (дохід нижче прожиткового мінімуму)

- Вагітні жінки на всіх термінах вагітності, що складаються на обліку в установленому порядку

- Люди, у яких зруйноване житло внаслідок військових дій (якщо це встановлено документально)

- Діти-сироти до 23 років

У штабі зазначили, що сім'ї з дітьми до 2-х років з Макіївки як і раніше отримують дитячі набори на стадіоні "Донбас Арена" щоденно з 10 до 15, крім суботи-неділі.

Нагадаємо, що Рінат Ахметов поставив своїм підлеглим задачу максимально допомогти мирному населенню Донецької і Луганської областей. Вже доставлено більше 1 млн продуктових наборів "гуманітарними рейсами". До кінця року всього штаб Ріната Ахметова доставить 2 млн гуманітарних наборів на Донбас.

Штаб Ахметова відкриє пункт видачі гуманітарних наборів для жителів Макіївки