ua en ru

У справі Бочковського змінять прокурора, - Геращенко

У справі Бочковського змінять прокурора, - Геращенко Затримання Сергія Бочковського

Генеральний прокурор України Віктор Шокін передасть справу екс-голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського іншому процесуальному прокурору. Про це написав у своєму Facebook народний депутат України від "Народного фронту" Антон Геращенко, який зустрівся з Шокіним.

"Процесуальний прокурор доповів Генеральному, що на його думку, у справі проти голови Держнс надано недостатньо доказів. Генеральний прокурор своїм рішенням сьогодні доручить вести справу Бочковского іншому процесуальному керівнику", - написала Геращенко.

Він додав, що слідчі МВС повинні надати новим процесуальним керівнику додаткові докази по справі Бочковского або переконати нового процесуального прокурора в тому, що вже дивних доказів - досить.

Нагадаємо, 27 березня Генеральна прокуратура України відкликала подання на арешт колишнього голови Державної служби з надзвичайних ситуацій України Сергія Бочковського через недостатність доказів.

Зазначимо, Бочковського затримали в ході засідання Кабінету міністрів 25 березня. Його звинувачують у розкраданні 1,16 млн грн.