ua en ru

Бочковський звинувачується в розкраданні 1,16 млн грн, - нардеп

Бочковський звинувачується в розкраданні 1,16 млн грн, - нардеп Сергій Бочковський

Колишній глава Державної служби з надзвичайних ситуацій України Сергій Бочковський, згідно з матеріалами кримінального провадження проти нього, звинувачується в розкраданні 1,16 млн грн. Про це у своєму Facebook написав народний депутат України від "Блоку Петра Порошенко" Мустафа Найєм.

"Згідно з матеріалами справи, глава держслужби з надзвичайних ситуацій звинувачується в розкраданні 1.157.268,52 грн. Клопотання про його арешт було передано до Печерського суду вчора о 21:25", - написав він.

Наверное, стоит ждать объяснений, но на данный момент это выглядит абсурдно. Согласно материалам дела, Глава госслужбы ч...

Posted by Mustafa Nayyem on 27 березня 2015 р.

Нардеп також зазначив, що "клопотання про арешт було підготовлено заступником начальника головного слідчого управління Міністерства внутрішніх справ Кожуховским Е. В. та затверджено керівником відділення та радником юстиції ГПУ Шевченко А. М".

Нагадаємо, 27 березня Генеральна прокуратура України відкликала подання на арешт колишнього голови Державної служби з надзвичайних ситуацій України Сергія Бочковського. Бочковського затримали в ході засідання Кабінету міністрів 25 березня.