ua en ru

Шлапак заявив про успішну стабілізацію ПриватБанку

Шлапак заявив про успішну стабілізацію ПриватБанку Фото: Олександр Шлапак заявив про успішну стабілізацію ПриватБанку

ПриватБанк працює в звичайному режимі, платежі здійснюються без обмежень

Голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак заявив про успішну стабілізацію ПриватБанку. Про це йдеться у його заяві, розміщеній на сторінці банку у Facebook.

"Сьогодні можна з упевненістю сказати, ми з успіхом впоралися із завданням стабілізації і збереження найбільшого українського банку, мінімізації панічних настроїв серед клієнтів банку. ПриватБанк працює в звичайному режимі, платежі здійснюються без обмежень", - наголосив він.

Він також додав, що ПриватБанк має можливість оперативно поповнювати готівку в банкоматній мережі і касах банку по всій Україні.

"Ситуація стабілізувалася і понадлімітна підтримка банку з боку власників і регулятора, маю надію, в майбутньому не знадобиться", - наголосив він.

Крім того, Шлапак додав, що електронний банк Приват24 та інші банківські сервіси працюють стабільно і залишаться доступними для клієнтів ПриватБанку.

"Ми не будемо знижувати ліміти кредитування корпоративних клієнтів, а навпаки, збільшимо можливості фінансування їх за рахунок подальшого розвитку програми підтримки підприємництва КУБ", - додав він.

Звернення Олександра Шлапака до клієнтів та співробітників банку Сьогодні можна з упевненістю сказати, ми з успіхом впо...

Опубліковано ПриватБанк 21 грудня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ПриватБанк обробив понад 775 тис. платежів юридичних осіб і корпоративних клієнтів протягом продовженого операційного дня 20 грудня.