ua en ru

У школі Запоріжжя підліток поранив з пістолета однокласника

У школі Запоріжжя підліток поранив з пістолета однокласника Фото: МВС

Один з учнів хотів похвалитися перед друзями татовим пістолетом

У школі Запоріжжя вчора, 24 вересня, підліток випадково поранив з травматичного пістолета однокласника. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Запорізькій області.

"24 вересня в одному з навчальних закладів, розташованому в Шевченківському районі р. Запоріжжі пролунав постріл з травматичної зброї. Як з'ясували рятувальники, які прибули на місце події міліціонери, першопричиною інциденту стало бажання одного з учнів похвалитися перед товаришами. Нишком взявши у батька пристрій для відстрілу гумових куль, 15-річний учень приніс його на заняття. Там зброю "пішла по руках". В ході її огляду один з підлітків, не вірячи, що пістолет справжній, натиснув на спусковий гачок. Пролунав постріл. Гумова куля потрапила в шию іншому підлітку", - йдеться в повідомленні.

За даними міліції, зараз життю та здоров'ю потерпілого учня нічого не загрожує.

Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 13 вересня в Запорізькій області з виправної колонії втекли двоє ув'язнених, які згодом здійснили напад на чоловіка.