ua en ru

У Рівному в школі перевищена концентрація фенолу в 11 разів

У Рівному в школі перевищена концентрація фенолу в 11 разів Ілюстративне фото: школа (УНІАН)

Концентрація фенолу перевищена через фарбу на стінах в гімнастичному залі

В одній із шкіл Рівного в одинадцять разів перевищено вміст фенолу в повітрі. Про це йдеться у сюжеті телеканалу "UA:Рівне".

Повідомляється, що це сталося в навчально-виховному комплексі "Колегіум". За словами директора, це через фарбу на стінах в гімнастичному залі. Шкідливі речовини з неї потрапляють в повітря, в результаті цього в учнів болить голова.

Рівень токсичних речовин в школі перевищував гранично допустимі значення в кілька разів (вміст фенолу перевищувало гранично допустиму концентрацію (ГДК) від 5,3 до 11 разів, формальдегіду - від 1,3 до 2,4 разів).

В одинадцять разів перевищений вміст фенолу в повітрі зафіксували у рівненській школі

В одинадцять разів перевищений вміст фенолу в повітрі зафіксували у рівненській школі. Це трапилося в навчально-виховному комплексі "Колегіум". Директор переконаний - це через фарбу на стінах у гімнастичному залі. Шкідливі речовини з неї потрапляють у повітря і від цього в учнів болить голова. Volodimir Strus з подробицями.

Опубліковано UA: Рівне 8 травня 2018 р.

Нагадаємо, з реанімації в стаціонар перевели 11 дітей, постраждалих в результаті масового отруєння у Черкасах.

Зазначимо, вчора, 8 травня, в школі №8 у Черкасах учнів 2-9 класів стало погано на лінійці. За даними Міністерства охорони здоров'я України, у зв'язку з масовим отруєнням у Черкасах в обласну лікарню звернулися 94 дитини.