ua en ru

Школа: 2 сезон, 3 і 4 серії дивитися онлайн

Школа: 2 сезон, 3 і 4 серії дивитися онлайн Кадр з відео ("1+1")

Школа: 2 сезон, 3 і 4 серії дивитися онлайн можна на Styler. У нових серіях розповідається про вагітність Мері та про нові проблеми Ніки

Школа: 2 сезон 3 серія розповідає про те, що Мері вагітна, тому Катерина навіть бачити Алекса не хоче. Він ніяк не може знайти роботу, тому Мері вирішила запропонувати колишньому коханому роботу у її батька. А Даня вже вступив в ту ж школу, де вчиться Ніка. У перший же день у нього виникає суперечка з Назаром, який приревнував до Нати.

В 4 серії 2 сезону серіалу Школа розповідається, що Мама Нати вирішила відвести її до гінеколога, щоб перевірити, чи не вагітна вона. Нату це дуже засмутило, але вона не хоче розривати відносини з Назаром, тим більше, що ще не спала з ним. Через Пашу Даня дізнався новий номер Ніки і продовжує залякувати її SMS-повідомленнями. Скоро Паша дізнається правду про минуле своєї дівчини. Дивіться продовження історії з новими героями на Styler.

Відео: Школа. Недитячі ігри 3 та 4 серії (youtube.com/ШКОЛА)

У попередніх серіях розповідалося, що Лола знайшла собі шанувальника, старше її на багато років. Ніка знову в небезпеці, так як проблеми минулого повертаються. Катерина змушена залишити директорське крісло, а стан здоров'я Ігоря Сергійовича дуже незадовільний.

Новий герой серіалу Школа - Даня, хлопчик з багатої сім'ї, який втратив почуття міри. Після "алкогольних тусовок" з друзями, автомобіль, який він орендував, потрапив в розшук. А потім товариш Данило ще й збив Андрія на переході! Дарина Петрівна поступово зміщує Катерину з посади директора. Однак у цей час у школу приходить Максим - влаштувати свого сина. Саме з цим чоловіком у Лоли роман.

Дивіться продовження нової унікальної історії сучасних школярів у нас на Styler.

Відзначимо, що 5 та 6 серії можна подивитися за посиланням.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, чого чекати в новому сезоні серіалу Школа.

Також ми писали, що виходить книга з популярного телесеріалу Школа.

До цього ми розповідали про 1 і 2 серії нового сезону серіалу Школа.