ua en ru

Школа: 2 сезон 1 та 2 серії дивитись онлайн

Школа: 2 сезон 1 та 2 серії дивитись онлайн Кадр з відео

Школа: 2 сезон 1 та 2 серії дивитися онлайн можна на Styler. Новий сезон - продовження захоплюючої історії життя школярів

Серіал Школа 2018: 1 серія розповідає про нову історію, нові почуття і нових героїв. Канікули — це маленьке життя, в якій нерідко трапляються серйозні проблеми. Літо закінчується, і у вересні школярі знову повернуться за парту. Як складеться доля дорослих героїв? Дивіться 2 сезон, 1 та 2 серії серіалу Школа на Styler.

3 і 4 серії Школи від 27.08.2018 можна дивитися онлайн на Styler

Відео: Школа. Недитячі ігри. Серія 1 та 2, сезон 2 (youtube.com/Школа)

Головні герої — це звичайні школярі та їхні вчителі. Хтось із них належить до еліти суспільства, а хтось є простими мешканцями столиці. Тепер їх соціальне становище другорядне, оскільки в їх житті з'явилися складні питання і проблеми. Підліткове життя — це перша любов, формування особистості, відносини зі старшим поколінням, боротьба за лідерство, а також придбання як друзів, так і ворогів.

У другому сезоні з'являться нові персонажі, нові почуття взаємні і не дуже, позитивні і тверезі. Батьки і близькі бачать героїв в одному вигляді, але коли діти залишаються один на один зі своїми однолітками, саме тоді вони стають справжніми.

Хочете дізнатися продовження фантастичної історії першого сезону серіалу Школа? Дивіться серії в ефірі каналу 1+1 у нас на Styler.