ua en ru

Шкіряк: водій BMW, за яким поліція влаштувала погоню, намагається втекти

Шкіряк: водій BMW, за яким поліція влаштувала погоню, намагається втекти Зорян Шкіряк

Водієві буде висунуто підозру за двома статтями

Водій BMW Ростислав Хропачевский, за яким влаштували погоню в Києві, намагається сховатися. Про це заявив радник глави МВС Зорян Шкіряк у коментарі журналістам, передає 112 Україна.

За його словами, правоохоронці намагаються встановити, де знаходиться Хропачевский і вручити йому підозру.

"Зараз проводяться всі відповідні законні заходи для вручення підозри. На жаль, Хропачевский зараз намагається сховатися, тому, якщо такі речі будуть продовжуватися, не виключено, що Нацполіція буде оголошувати його в розшук", - сказав він.

Шкіряк додав, що водієві буде висунуто підозру за двома статтями.

"Статті 345, якщо не помиляюся, і є ще інша. Одна про непокору вимогам працівників правоохоронних органів, органів державної влади та членам громадських формувань, там до 2-х років. Друга стаття - йдеться про знаходження його в наркотичному сп'янінні", - пояснив він.

Раніше повідомлялося, що Київський апеляційний суд переніс засідання у справі поліцейського Сергія Олійника, який вбив пасажира BMW в ході резонансної погоні в Києві, на 2 березня 2016 року.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва на два місяці заарештував поліцейського Сергія Олійника, який в ході погоні застрелив неповнолітнього пасажира переслідуваного автомобіля BMW.

Відзначимо, більше 10 народних депутатів готові взяти на поруки Олійника. На судовому засіданні також були присутні голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе і глава поліції Києва Андрій Крищенко.