ua en ru

Шкіряк: суд 29 лютого обере запобіжний захід водієві BMW, за яким гналися в Києві

Шкіряк: суд 29 лютого обере запобіжний захід водієві BMW, за яким гналися в Києві Фото: Зорян Шкіряк

Поліція попросила суд про обрання Храпачевскому запобіжного заходу

Голосіївський районний суд Києва 29 лютого обере запобіжний захід водієві BMW Ростиславу Храпачевському, за яким гналися в Києві. Про це у Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

За словами Шкіряка, Храпачевський ховається від кримінальної відповідальності: його телефони відключені, за місцем проживання не знаходиться, тричі не з'являвся на допит.

"Враховуючи наявні порушення чинного законодавства з його боку і очевидне прагнення ухилитися від участі у слідчих діях, Нацполиция звернулася до суду про обрання громадянину Храпачевському запобіжного заходу. У понеділок, о 14.00, в Голосіївському районному суді Києва відбудеться слухання по цій справі. Суд обере для правопорушника міру запобіжного заходу. Після цього працівниками Нацполици будуть здійснені всі законні дії по затриманню Храпачевського", - повідомив Шкіряк.

Винуватець трагедії, в результаті котрої загинула людина, переховується від правосуддя. Сьогодні з впевненістю можна кон...

Опубликовано Зоряном Шкиряком 26 февраля 2016 г.

В ніч на 7 лютого 2016 року співробітники патрульної поліції в Києві під час погоні застрелили людину, яка ще з трьома підозрюваними намагалася сховатися від поліції на автомобілі.

Нагадаємо, 24 лютого співробітники ГУ Національної поліції р. в Києві оголосили Ростиславу Храпачевському повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2. ст. 342 Кримінального кодексу України.