ua en ru

Під Широкіно йде бій, - "Азов"

Під Широкіно йде бій, - "Азов" Фото: під Широкіно йде бій

Бойовики відкрили вогонь по позиціях сил АТО в Широкіно

В районі Широкіно Донецької області йде бій. Про це повідомляє полк "Азов" на своїй сторінці в соціальній мережі.

"Після двох днів затишшя, бойовики відкрили вогонь по позиціях українських військових сьогодні, 24 червня, близько 19:45. Обстрілюють з мінометів 120 мм і важкої техніки: САУ і гаубиць. Калібр снарядів 152 мм і є забороненими мінськими домовленостями. З боку українських військових у відповідь не застосовується важка артилерія", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ситуація в Широкіно зараз напружена. Потужні залпи чути в Маріуполі.

Нагадаємо, в штабі АТО повідомляли, що бойовики сьогодні, 24 червня, значно знизили свою бойову активність вздовж всієї лінії розмежування. Затишшя може використовуватися для перегрупування і активізації бойових дій на деяких напрямках.

"Зокрема, на автозаправних станціях окупованого Донецька в останні дні виникла гостра проблема з пальним. Ймовірно, що його направили для потреб незаконних збройних формувань. Також сьогодні вранці лідери проросійських бандформувань проводили рекогносцировку на околиці столиці Донбасу. Після чого від жителів окупованого міста надійшла інформація про евакуацію місцевих жителів деяких районів Донецька", - розповіли в прес-центрі АТО.