ua en ru

Бойовики сьогодні значно знизили свою бойову активність, – штаб

Бойовики сьогодні значно знизили свою бойову активність, – штаб Фото: бойовики на Донбасі

Терористи можуть використовувати затишшя для перегрупування і активізації бойових дій на деяких напрямках

Бойовики сьогодні, 24 червня, значно знизили свою бойову активність вздовж всієї лінії розмежування. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Всього зафіксовано більше 10 випадків порушення умов припинення вогню з боку незаконних збройних формувань. В основному обстріл позицій українських військ велися зі стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, обстріли велися в районі Широкіно, Досвідченого, Пісок, Авдіївки, Санжаровки, Сизого і Мар'їнці.

У штабі зазначили, що бойовики можуть використовувати затишшя для перегрупування і активізації бойових дій на деяких напрямках.

"Зокрема, на автозаправних станціях окупованого Донецька в останні дні виникла гостра проблема з пальним. Ймовірно, що його направили для потреб незаконних збройних формувань. Також сьогодні вранці лідери проросійських бандформувань проводили рекогносцировку на околиці столиці Донбасу. Після чого від жителів окупованого міста надійшла інформація про евакуацію місцевих жителів деяких районів Донецька", - додали в прес-центрі.

Впродовж дня, 24 червня, бойовики значно знизили свою бойову активність вздовж усієї лінії розмежування сторін.Загалом...

Posted by Прес-центр АТО on 24 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, в минулу добу бойовики продовжили активно обстрілювати позиції сил антитерористичної операції на Донецькому напрямку, також була зафіксована перекидання груп бойовиків.