ua en ru

Шимків розповів, як уникнути технічних збоїв при заповненні е-декларацій

Шимків розповів, як уникнути технічних збоїв при заповненні е-декларацій Фото: Дмитро Шимків

Недоступність сайту пов'язана із захистом на мережевому рівні

Голова Національної ради реформ Дмитро Шимків розповів, як уникнути технічних збоїв при заповненні е-декларацій. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Недоступність сайту швидше всього пов'язана із захистом на мережевому рівні і відповідне обладнання може блокувати на час ваші ІР-адреси - рішення - змініть мережу або місце підключення (не знаю налаштувань мережі та системи але схоже, що система анти DDOS блокує поведінку браузерів користувачів)", - написав він.

Крім того, Шимків додав, що поки дані не завантажені на сервер через збереження - дані зникають бо не підвантажені в систему.

"Поки вони (дані, - ред) не завантажені на сервер через збереження переходячи до іншого комп'ютера або при використанні браузера який очищує сесію - дані зникають бо не підвантажені в систему. Варіант - поверніться до комп'ютера де ви працювали минулого разу - є шанс що дані там збереглися", - написав він.

Оскільки ситуація із заповненням декларацій має технологічний підтекст розмірковуючи над ситуацію що має місце вирішив з...

Опубліковано Dmytro Shymkiv 27 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що терміни подання е-декларацій продовжувати не планують.