ua en ru

Шевченко запропонував тренеру збірної Бразилії провести матч з Україною

Шевченко запропонував тренеру збірної Бразилії провести матч з Україною Фото: Андрій Шевченко (ffu.ua)

Тіте ця ідея сподобалася

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко запропонував наставнику збірної Бразилії Тіте провести товариський матч. Про це повідомляє сайт zbirna.com.

"Я запропонував йому провести контрольну зустріч в травні в Україні. Тренеру бразильців ця ідея сподобалася, але він сказав, що все вирішиться найближчим часом, коли буде зверстаний план підготовки його команди до світового форуму", - сказав Шевченко.

Крім того, Шевченко також розмовляв і з наставником збірної Туреччини Мірчею Луческу. Всі три тренери були присутні на матчі 6 туру Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Манчестер Сіті".

Шевченко запропонував тренеру збірної Бразилії провести матч з УкраїноюФото: Луческу і Шевченко (facebook.com/UkraineNationalFootballTeam)

Збірна Бразилії на чемпіонаті світу 2018 року буде виступати в групі Е разом зі збірними Швейцарії, Коста-Ріки і Сербії.

Нагадаємо, Андрій Шевченко залишиться тренером збірної України до кінця відбору Євро-2020. За це рішення одноголосно проголосував виконком Федерації футболу України. При цьому контракт наставника з ФФУ, який закінчується влітку 2018 року, ще не продовжили.