ua en ru

"Схемы" показали видео нападения охраны Медведчука на их журналистов

"Схемы" показали видео нападения охраны Медведчука на их журналистов Фото: Віктор Медведчук (vybor.ua)

У "Схемах" заявили, що охоронці Медведчука перешкоджали знімальній групі протягом кількох тижнів

Програма журналістських розслідувань "Схеми" показала відео нападу охоронців лідера громадського руху "Український вибір - Право народа" Віктора Медведчука на її журналістів в аеропорту "Київ".

"Протягом останніх тижнів охоронці Медведчука регулярно винаходили нові й нові методи, як перешкодити нашій зйомці. Наші журналісти та оператори продовжили виконувати свою роботу попри нахабну сплановану протидію", - заявили "Схеми".

Охоронці Медведчука напали на знімальну групу програми біля ае...

Публікуємо відео поки без коментарів. Ось що сталося вчора біля VIP-терміналу аеропорту «Київ», де на нашу знімальну групу Mykhailo Tkach, Ярослав Бондаренко та Бен Цион Лазаревич напали охоронці Віктора Медведчука. Протягом останніх тижнів охоронці Медведчука регулярно винаходили нові й нові методи, як перешкодити нашій зйомці. Наші журналісти та оператори продовжили виконувати свою роботу попри нахабну сплановану протидію. Словом, дивіться самі Повний сюжет про перельоти Медведчука та напад на наших журналістів – вже завтра, у четвер о 20-25 на UA:Перший #Схеми

Опубліковано Схеми: корупція в деталях - RFERL 8 листопад 2017 р.

Нагадаємо, 7 листопада журналіст Михайло Ткач повідомив, що на знімальну групу напали "люди, які постійно охороняють прильоти і вильоти Віктора Медведчука, люди в масках і балаклавах".

"Били ліктями, штовхали, робили підніжки, у оператора двічі вибили камеру з рук", - написав журналіст.

Він додав, що авто з реєстратором знімальної групи заблокували, аби завадити зняти приліт літака Медведчука з Росії й вихід із терміналу.