ua en ru

"Схема Клименко": Насіров розповів про свою роль у спецоперації проти екс-податківців

"Схема Клименко": Насіров розповів про свою роль у спецоперації проти екс-податківців Фото: Роман Насіров

ДФС передала напрацювання по корупційним схемам в Міндоходів в Генпрокуратуру

Відсторонений керівник Державної фіскальної служби України (ДФС) Роман Насіров заявив, що він з командою протягом року виявляв корупційні схеми відмивання грошей в Міндоходів. Про це Насіров повідомляє в Facebook.

"Після перемоги на конкурсі на главу ДФС, однією з задач, які поставив перед собою, була боротьба з так званими податковими "ямами", "оптимізаторськими" майданчиками, "скрутками" і т.д. Ми з командою потратили близько року, аби скласти всі пазлики тієї корупційної картини відмивання коштів у так званому "Мінздоху": йшлося не тільки про виявлення самих "ям", але й встановлення всіх учасників цих оборудок - від імен тодішніх посадових осіб до назв комерційних структур. Коли потрібний матеріал було накопичено, ДФС передала його в повному обсязі до Генпрокуратури, яка розпочала своє власне розслідування", - повідомляє Насіров.

Заступник генпрокурора Анатолій Матіос розсекретив мою участь у підготовці спецоперації з затримання екс-працівників «Мі...

Опубліковано Романом Насіровим 26 травня 2017 р.

Раніше заступник генпрокурора Анатолій Матіос повідомляв, що Насіров брав безпосередню участь у підготовці спецоперації по затриманню екс-працівників Міндоходів.

Нагадаємо, Арсен Аваков заявив, що колишні чиновники Міндоходів внесли майже 350 млн гривень застави.