ua en ru

Shell змінила гендиректора мережі АЗС в Україні

Новим генеральним директором компанії з експлуатації мережі АЗС Shell на території України (ТОВ "Альянс Холдинг") з 18 листопада 2013 р. призначений Халдун Гувенір. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Гувенір почав працювати в структурі Shell з 1985 р. До призначення в Україну він з 2007 р. обіймав посаду менеджера з роздрібних продажів і операційної діяльності компанії Shell and Turcas AS (Туреччина), а в кінці 2011 р. став заступником генерального директора з продажу. До цього протягом року був координатором по роботі з ключовими клієнтами напряму роздрібної торгівлі мастильними матеріалами в країнах Європи. Раніше Гувенір працював у різних підрозділах Shell у Великобританії, Болгарії та Росії.

При цьому Балаж Ерені, який очолював мережу АЗС Shell в Україні з березня 2013 р., прийняв рішення про повернення до роботи на посаді генерального директора роздрібного напрямку Shell в Угорщині.

Компанія Shell - один зі світових лідерів в енергетичній та нафтохімічній галузі. Сьогодні компанія працює в більш ніж 90 країнах світу, загальна кількість співробітників перевищує 93 тис. осіб.

У 2006 р. була створена компанія з експлуатації мережі АЗС під брендом Shell в Україні. Зараз мережа АЗС Shell налічує 172 станції в 20 областях України.