ua en ru

Шекспір підписав з "Лестером" повноцінний контракт

Шекспір підписав з "Лестером" повноцінний контракт Фото: Крейг Шекспір (lcfc.com)

Нова угода розрахована на три роки

Англійський футбольний клуб "Лестер Сіті" домовився з головним тренером команди Крейгом Шекспіром про підписання повноцінного контракту. Про це повідомляє прес-служба клубу.

Нова угода розраховано на три роки - до кінця сезону 2019/20.

Шекспір ​​був призначений на посаду виконуючого обов'язки наставника "лисиць" в лютому після того, як керівництво прийняло рішення відправити у відставку Клаудіо Раньєрі, який в 2016 році привів "лисиць" до першого в історії чемпіонства.

Перед призначенням Шекспіра "Лестер" знаходився в одному балі від зони вильоту. Команда під керівництвом Шекспіра виграла перші 5 матчів в англійській Прем'єр-лізі (АПЛ). Незабаром "Лестер" затвердив Крейга на посаду головного Ренері до кінця сезону 2016/17.

За підсумками сезону команда набрала 23 бали і зайняла 12 місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. Клуб також дійшов до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, де поступився мадридському "Атлетіко" (0: 1 і 1: 1).

Нагадаємо, головний тренер Лестера Крейг Шекспір ​​став третім в історії наставником, який виграв п'ять перших матчів в АПЛ після Карло Анчелотті ( "Челсі" - 2009/10) і Хосепа Гвардіоли ( "Манчестер Сіті" - 2016/17).