ua en ru

Шахтар - Севілья: онлайн-трансляція матчу

Шахтар - Севілья: онлайн-трансляція матчу Фото: Шахтар - Севілья

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Онлайн-трансляція матчу "Шахтар" - "Баварія" почнеться на РБК-Україна 21:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Україна". Українська команда у першому матчі півфіналу Ліги Європи прийме володаря трофею іспанську "Севілью".

28 квітня, 22:05
Львів, "Арена-Львів"

Шахтар - Севілья 2:2
Гол: Марлос, 23, Степаненко, 36 - Витоло, 6, Гамейро, 82 (пен)
Шахтар:
Пятов — Срна, Кучер, Ракицький, Ізмаїл — Малишев, Степаненко — Марлос, Коваленко, Тайсон — Факундо Феррейра
Севілья: Сорія — Маріано Феррейра, Рамі, Каррісу, Ескудеро — Крыховяк, Нзонзі — Витоло, Банега, Коноплянка — Гамейро

Матчі півфіналу Ліги Європи знову приїхали до України. "Шахтар", показуючи саме в цьому турнірі відмінний футбол, готується справлятися з опором чинного чемпмиона Ліги Європи "Севільї".

Іспанська команда після вдалого минулого сезону втратила частину своїх лідерів. Але при цьому, зуміла утримати загальний високий рівень команди. Якби не невдалий старт у чемпіонаті, севільці цілком могли боротися за місця в Лізі Чемпіонів. Тому команда Емері намагається пробитися в елітний турнір, знову перемігши в Лізі Європи. Зробити це буде дуже складно, адже "Шахтар" - команда високого класу і може цілком скинути з трону короля

Тим більше, у іспанців є певний проблеми зі складом. Не Емері може розраховувати на Рамі, Тремулінаса, Рейеса і Витоло. Зате можна бути впевненим, що дуже особливим цей матч буде для Євгена Коноплянки, який буде дуже налаштований на гру.

"Шахтаря" особливих втрат немає. Команда зосереджена на виступи в єврокубку і віддасть всі сили в сьогоднішньому поєдинку. Навіть незважаючи на те, що на вихідних "гірникам" належить зіграти матч проти "Динамо".

Луческу: "Не вважаю "Севілью" фаворитом"

Фото: Мірча Луческу

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу:

"Як правило, у півфіналі Ліги Європи вже зустрічаються клуби рівня Ліги чемпіонів. На цій стадії набагато складніше забивати м'ячі, матчі зазвичай закінчуються з мінімальним результатом, адже суперники дуже добре вивчають одне одного. Крім всієї підготовки, яку ми проводимо, потрібна хороша підтримка, везіння і більше сміливості. Необхідно правильно інтерпретувати моменти, тому що граємо з дуже хорошою командою".