ua en ru

Шахтар - Рапід: Наш суперник часто грає на межі дозволеного, - Мірча Луческу

Шахтар - Рапід: Наш суперник часто грає на межі дозволеного, - Мірча Луческу Фото: Мірча Луческу

Наставник "гірників" чекає серйозного протистояння

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу зазначив агресивність гри віденського "Рапіда". Про це пише сайт команди.

"Рапід" - дуже агресивна команда, яка грає на межі регламенту, а іноді і за його межами. На 7-й хвилині, чесно кажучи, Берича повинні були видаляти. В повторі було видно, як він вистрибує, дивиться на Кучера і спочатку б'є ліктем, а потім вже входить у боротьбу. Були і багато інших моментів, які демонстрували агресивність "Рапіда". Тому потрібно дуже уважно підійти до питання по Степаненко. Буде дуже багато повітряних єдиноборств, і, перш ніж прийняти рішення, треба добре подумати. Не хотів би, щоб він отримав ще одну травму в тому місці, де рана зашита. Подивимося і приймемо рішення", - сказав Луческу.

"Природно, всі матчі кваліфікаційного раунду схожі. Грають дві команди, і кожна з них хоче перемогти. Різниця між цими матчами в тому, що "Фенербахче" у другій зустрічі міг спокійно чекати нашої помилки і намагатися її використовувати. Думаю, "Рапіду" з перших хвилин потрібно буде йти вперед і відігравати результат, який був у Відні. Згадую матч з "Баварією" і порівнюю різницю між суддівством, коли був нібито фол Кучера на Гетце, якого насправді не було. Там відразу ж дали пенальті і Олександра видалили з поля. У такому ж моменті з Тейшейрою був явний пенальті. Його вдарили по нозі і штовхнули в спину. На жаль, одинадцятиметровий не був призначений і не було видалення", -додав тренер.

Нагадаємо, гра "Шахтар" - "Рапід" відбудеться 25 серпня ввечері, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.