ua en ru

Шахтар - Рапід: Зробимо максимум, щоб доставити суперникові проблеми, - Зоран Баришич

Шахтар - Рапід: Зробимо максимум, щоб доставити суперникові проблеми, - Зоран Баришич Фото: Зоран Баришич

Коуч австрійців має намір дати бій "Шахтарю"

Головний тренер віденського "Рапіда" Зоран Баришич пообіцяв, що його команда зробить все можливе, щоб пройти "Шахтар" у плей-офф Ліги Чемпіонів.

"Ми беремо до уваги те, що ситуація склалася не зовсім в нашу користь, враховуючи рахунок 0:1 у першій грі. Ми втратили деякі можливості. Але докладемо максимум зусиль, щоб створити якомога більше проблем "Шахтарю". Дійсно, з "Шахтарем" дуже складно грати, боротися за м'яч. Але головне те, де і коли ми заволодіємо ним. Важливо контролювати моменти, коли донеччани переходять від оборони до нападу. Так, ми також беремо до уваги, що у нашого суперника надлишок дуже сильних і швидких футболістів, які в цілому складають дуже зіграну команду, але ми будемо боротися, і завтрашній матч покаже", - сказав Баришич.

"Нам дуже важливий майбутній матч, але я б не став виділяти якийсь аспект, будь то швидкість або атака. Нам потрібно проявити себе у всіх компонентах, щоб перемогти. Домашній матч завжди відрізняється від виїзного. У Відні нас підтримують фанати, ми контролюємо м'яч, атакуємо. Може, тому нам не все вдається. Можливо, відсутність уболівальників нам дійсно стане в нагоді", - додав тренер.

Нагадаємо, гра "Шахтар" - "Рапід" відбудеться 25 серпня ввечері, а онлайн-трансляція поєдинку на РБК-Україна розпочнеться о 21:15.