ua en ru

"Шахтар" показав хороший футбол, - Фонсека

"Шахтар" показав хороший футбол, - Фонсека Фото: Пауло Фонсека

Португалець залишився задоволеним

Головний тренер донецького "Шахтаря" Пауло Фонсека прокоментував перемогу своєї команди в певом матчі Ліги Чемпіонів проти швейцарського "Янг Бойз". Про це повідомляє сайт донеччан.

"Була хороша гра, і ми сьогодні показали хороший футбол. Не давали можливості супернику переходити в атаку. В принципі, ми домінували протягом майже всього матчу, не рахуючи перших десяти хвилин. Шкода, що не забили більше, хоча створили багато моментів. Незважаючи на це, дуже задоволений своєю командою і поведінкою гравців", - сказав Фонсека.

"Найголовніше, що ми створюємо ці моменти. Можливо, завдяки воротарю не змогли забити більше або десь не допрацювали. Думаю, що на всі 100 відсотків видно, що ми демонструємо атакуючий футбол, багато комбінацій розігруємо у штрафному суперника. Це найголовніше. Завжди добре бути попереду, добре не пропускати. Це дає нам перевагу перед повторним матчем. В той же час я знаю, наскільки небезпечний «Шахтар» на домашньому стадіоні. Зустріч належить Швейцарії, вболівальники будуть підтримувати «Янг Бойз». До того ж матч буде проходити на синтетичному полі, до чого ми не звикли. Зрозуміло, цифри говорять, що у нас явну перевагу. Але варто також враховувати й інші фактори", - додав тренер.

Нагадаємо, гра "Шахтар" - "Янг Бойз" завершилася з счето 2:0, а матч-відповідь пройдует через тиждень.