ua en ru

Шахтар - Коньяспор: Ми сприймаємо кожен матч серйозно, - Фонсека

Шахтар - Коньяспор: Ми сприймаємо кожен матч серйозно, - Фонсека Фото: Пауло Фонсека

Тренер донеччан - про минулий матч

Головний тренер "Шахтаря" прокоментував перемогу наж "Коньяспором" у Лізі Європи, повідомляє канал "Футбол".

"Ми дуже добре себе показали. Ми були налаштовані тільки на перемогу. Після першого голу все стало простіше. Нові гравці, як і вся команда, добре себе показали, і я радий перемозі. Ми сприймаємо кожен матч серйозно. Ми поважали суперника, знаючи, що вони приїхали сюди після двох перемог у чемпіонаті. Математично у них ще були шанси. Гра насправді була складною, і тому ми ще більше цінуємо сьогоднішню перемогу", - почав тренер.

"Зараз я думаю тільки про «Шахтар». Я дуже щасливий тут. У мене навіть не було думок залишати «Шахтар». Пропозиції від турецьких клубів ніколи не надходило. Я знаю, що в Туреччині дуже сильний чемпіонат з красивими стадіонами, чудовими вболівальниками і неймовірною атмосферою. Можливо, в майбутньому я б подумав, але зараз я перебуваю в "Шахтарі" і мені тут дуже добре", - продовжив португалець.

"Коли я переходив сюди, то знав про труднощі. Чесно скажу – нелегко. Але ми намагаємося працювати, мотивувати футболістів, і у нас це добре виходить. Звичайно, хотілося б грати на домашній арені зі своїми уболівальниками, але нас тут добре підтримують, і ми будемо продовжувати працювати. Наші амбіції залишаються такими ж, як раніше. Треба добре завершити груповий етап, з перемогами. І ми продовжуємо йти до цієї мети", - додав Фонсека.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Коньяспор" завершився розгромом гостей з рахунком 4-0.