ua en ru

Шахтар - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчу

Шахтар - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчу Фото: "Шахтар" - "Динамо" (twitter.com/FCShakhtar)

"Гірники" вперше у 2018 році пропустили в УПЛ

До уваги читачів РБК-Україна відео голу та огляд небезпечних моментів центрального матчу 27 туру української Прем'єр-ліги, в якому донецький "Шахтар" приймав київське "Динамо".

Турнірне становище зобов’язувало "Динамо" грати лише на перемогу, аби зберегти інтригу за чемпіонство, саме тому початок матчу був за гостями. Хоча перший момент виник біля воріт Бойка.

Перевага "біло-синіх" матеріалізувалася в забитий гол на 32 хвилині. Призвела до взяття воріт помилка Хочолави, який перед власним штрафним майданчиком віддав пас у ноги Шепелява, а Володимир перехопив м’яча, обіграв Степаненко й того ж Хочолаву та пробив у кут - навіть стрибок Пятова не допоміг уникнути пропущеного гола.

Шахтар - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчуШахтар - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчуШахтар - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчуШахтар - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчуШахтар - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчуШахтар - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчуШахтар - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчуШахтар - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчуШахтар - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчуШахтар - Динамо 0-1: відео голу та огляд матчу

Тепер уже "Шахтарю" необхідно було бігти вперед, а підопічні Хацкевича могли зосередитися на обороні власних воріт, при цьому вибігаючи в разючі контратаки. Але гаряче було біля воріт Бойка - "гірники" не раз створювали небезпечні моменти.

Нічого не змінилося й після перерви, тільки кияни ще глибше сіли до власних воріт. У підсумку, мінімальна перемога "Динамо" над "Шахтарем", й відставання в турнірній таблиці скоротилося до трьох очок. Чемпіонська інтрига зберігається!

Зазначимо, "Шахтар" вперше в 2018 році пропустив в українській Прем'єр-лізі. У поточному році "гірники" в офіційних матчах пропускав тільки від "Роми" в Лізі чемпіонів. А останній раз "гірники" пропускали в чемпіонаті України ще в матчі проти "Зорі" 10 грудня 2017 року.

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека: "Хочу привітати "Динамо" з перемогою. Вони були краще, ніж ми. Краще почали, перші 35 хвилин у нас практично не виходило грати. Потім був пропущений гол, потім ситуація змінилася, ми могли забити. "Динамо" завжди добре показує себе в обороні".

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич був дуже лакончний: "Для нас сьогоднішній вечір дійсно добрий в плані результату і самої гри. У сьогоднішній грі для нас на перше місце вийшов результат".