ua en ru

Шахтар - Брага: онлайн-трансляція матчу Ліги Європи

Шахтар - Брага: онлайн-трансляція матчу Ліги Європи Фото: Шахтар - Брага онлайн-трансляція

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Онлайн-трансляція матчу "Шахтар" - "Брага" розпочнеться на РБК-Україна в 19:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол".

Тренеру "Шахтаря" Фонсеке доведеться налаштовувати свою команду на гру проти своїх колишніх підопічних.

29 вересня, 21:45
Львів, "Арена-Львів"

ФК Шахтар: Пятов - Бутко, Кучер, Ордець, Ізмаїл - Фред, Степаненко - Марлос, Коваленко, Бернард - Феррейра

ФК Брага: Марафону - Байа, Жорж, Росич, Гойяно - Вукчевіч, Мауро, Сантуш - Орта, Хассан, Едуарду

Шахтар - Брага 2:0
Гол: Степаненко, 5, Коваленко, 55

Донецький клуб сьогодні зіграє матч другого туру гроппового раунду Ліги Європи. Суперник у "гірників" не простий - португальська "Брага". Колишня команда тренера "Шахтаря" Фонсеки, учасник чвертьфіналу Ліги Європи минулого сезону і четверта команда Португалії.

У "Шахтаря" з "Брагою" давні стосунки, які оновилися минулої весни якраз у чвертьфіналі ЛЕ, коли донеччани двічі розбили португальців. Спочатку "Брага" була обіграна у Португалії 2:1, а потім розгромлена вдома 4:0. До цього команди зустрічалися в груповому етапі Ліги Чемпіонів в 2010 році. Тоді "Шахтар" також виграв обидва матчі - 2:0 вдома та 3:0 на виїзді.

Найбільш цікавим цей матч буде для тренера "Шахтаря" Пауло Фонсеки, саме при якому "Брага" зуміла піднятися на свій рівень. Саме як тренера "Браги" його помітили в "Шахтарі" і покликали замінити Луческу і будувати нову команду. Португалець дуже не хотів грати проти свого колишнього клубу, але доля зіграла злий жарт.

Шахтар - Брага: онлайн-трансляція матчу Ліги Європи

Фото: Пауло Фонсека

Головний тренер "Шахтаря" Пауло Фонсека:

"Поки ніяких емоцій у мене немає, тому що матч ще не розпочався. Швидше за все, на це питання я відповім більш розгорнуто після гри. Напевно, я б збрехав вам, якщо б сказав, що майбутній поєдинок не буде для мене особливим. Так, «Брага» – моя колишня команда, там мої екс-гравці. Є також персонал і велику кількість друзів. Але на даний момент я їх маю і буду розглядати як звичайних суперників. Я на сто відсотків впевнений, що буде складний матч. «Брага» сильна, вона відмінно себе проявляє в чемпіонаті Португалії. Звичайно, у них є невелика перевага – вони знають мої футбольні ідеї. Але не варто забувати, що перевага є і в мене: я їх теж добре знаю".