ua en ru

Шахтар - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубку

Донецький "Шахтар" почав для себе Об'єднаний суперкубок з перемоги над "Зенітом". На гол Тейшейри та Кости пітерці змогли відповісти лише точним ударом Рязанцева.

Донецький "Шахтар" почав для себе Об'єднаний суперкубок з перемоги над "Зенітом". На гол Тейшейри та Кости пітерці змогли відповісти лише точним ударом Рязанцева.

30 січня, 21:00
Петах-Тіква, "ХаМошава"
Шахтар - Зеніт, 2:1
Гол:
Тейшейра, 22, Коста, 90+3 - Рязанцев, 82
Шахтар: П'ятов, Ізмаїл, Кучер, Ракицький, Хюбшман, Фред, Тейшейра, Ілсіньо, Срна, Тайсон, Адріано
Зеніт: Лодигін, Смольников, Немає, Ломбартс, Ансальді, Файзулін, Широков, Вітсель, Данні, Аршавін, Кержаков

І на цьому звучить фінальний свисток

Шахтар - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубку90+3 хв. Гол! Дуглас Коста! У фірмовому стилі Дуглас змістився з правого флангу в центр і пробив з лінії штрафної в притирку зі штангою!

89 хв. Прочинилися гра під кінець. Явно не хочуть гравці бити пенальті.

85 хв. А зараз поперечина! Коста дав на хід Бернарду і той відправив м'яч у стійку.

84 хв. Коста сам пройшов у штрафну і пробив по воротах, але штанга рятує Зеніт!

Шахтар - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубку82 хв. Рязанцев впевнено відправив м'яч у лівий верхній кут!

Шахтар - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубку81 хв. Фред зіграв рукою в своїй штрафній. Пенальті!

79 хв. Просто супермомент біля воріт Шахтаря. Після подачі з лівого флангу Шатов міг бити, але віддав в центр на Смольникова, під удар якого кинувся Кучер. А добивання Кержакова заблокував Ракицький.

77 хв. Без моментів проходить зараз гра. Шахтар більше володіє м'ячем, але Зеніт зрідка переходить центр поля.

Шахтар - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубку73 хв. Замість Вітселя вийшов Зирянов. А у Шахтаря Степаненко і Едуардо поміняли Хюбшмана і Тейшейру.

70 хв. Після прострілу Ракицького Тейшейра вдруге відправив м'яч у ворота Зеніта, але влучив м'ячем у Ісмаїлі, який раніше "влетів" за спину Лодигіна. Так що, суддя свиснув офсайд

69 хв. Шахтар тримає м'яч в центрі поля, не особливо просуваючись вперед.

Шахтар - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубку65 хв. Бернард, Феррейра і Коста поміняли Ілсіньо, Тайсона, Адріано.

61 хв. Серія подач в штрафну Шахтаря не склала проблем обороні донеччан, які спокійно відпрацювали.

57 хв. Просто феноменальний дриблінг Ілсіньо дозволив йому шикарно пройти двох захисників і прострілити на Тейшейру, який пробив у руки Лодигіна.

54 хв. Після хорошого пасу Срни з флангу Ісмаїлі намагався пробити, але вийшло це у бразильця не дуже - м'яч полетів у небеса.

51 хв. Початок другого тайму проходить під активні дії Зеніту, але оборона гірників грає досить злагоджено.

47 хв. Практично ідеальна атака Зеніту призвела до того, що Шатов завдавав удару по воротах П'ятова з близкої відстані, але по воротах не влучив.

Шахтар - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубку46 хв. Тимощук, Шатов, Крішіто і Рязанцев вийшли на поле. Пішли Ансальді, Широков, Файзулін і Данні.

Слідкуємо за другим таймом.

Перерва

45 хв. Ще одна контратака Шахтаря завершилася гарною передачею Срни на Тайсона, у якого не вийшов удар з ходу.

43 хв. Досить весело йде гра. М'яч практично не знаходиться в центрі поля. Якщо є можливість, то гравці мчать на ворота суперника.

39 хв. Ансальді потужно прострілив вздовж воріт на Кержакова, який встиг підставити ногу, але влучити у ворота не зміг.

35 хв. Кержаков мав хороший шанс, щоб забити, але його удар після пасу Данні пройшов мимо воріт.

Шахтар - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубку31 хв. Кучер грубо зіграв в атаці.

29 хв. Данні дуже класно увійшов у штрафну Шахтаря, але його передача не дійшла до Кержакова.

26 хв. Спробував Зеніт щось відповісти донеччанам, але якось мало сил на атаку у росіян. А Шахтар виглядає досить потужно.

Шахтар - Зеніт: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубку22 хв. Гол! Тейшейра відкриває рахунок у матчі! Адріано увійшов у штрафну, обійшов воротаря і скинув Срні, який перевів м'яч на іншу частину штрафної, звідки Тейшейра відправив м'яч у сітку воріт!

19 хв. Друга спроба пробити зі штрафного вийшла у Ракицького набагато краще - м'яч влучив у площину воріт, але Лодигін зреагував на удар.

17 хв. Хороша комбінація Шахтаря призвела до неточного дальньому удару Тейшейри.

15 хв. Ракицький бив з перспективного штафного, але влучив м'ячем у стінку.

11 хв. Зеніт у відповідь провів досить довгу позиційну атаку, яка ударом не завершилася.

7 хв. Тайсон виводив на ударну позицію Тейшейру, але удар Алекса пройшов мимо воріт.

5 хв. Перші хвилини проходять під тиском гірників, котрі багато тримають м'яч і насідають на оборону суперника.

1 хв. Тайсон вирішив відкрити рахунок своїм ударів в грі. Вийшло невдало.

Команди готові до гри

Добрий вечір, друзі. Ми починаємо онлайн трансляцію матчу "Шахтар" - "Зеніт".

"Шахтар" і "Зеніт" зустрічалися між собою влітку під час Об'єднаного турніру. Тоді команди обмінялися виїзними перемогами. У Санкт-Петербурзі відзначився Дуглас Коста. А в Донецьку єдиний результативний удар завдав Бистров.

Головний тренер "гірників" Мірча Луческу вважає, що головна мета для "Шахтаря" в Об'єднаному суперкубку - це якісна підготовка.

"Головна мета - належна підготовка команд до національних змагань. Ми бажаємо виграти: "Шахтар" - чемпіонат України, "Зеніт" - чемпіонат Росії. І, зрозуміло, підготуватися до європейських виступів: "Зеніт" - проти дортмундської "Боруссії", а ми - проти чеської "Вікторії". Так що це, звичайно, є основною метою", - сказав румун.

А ось тренер суперника Лучано Спалетті зазначив, що призовий фонд турніру - не найголовніше для нього.

"Для мене вкрай важлива участь в турнірі. Якщо ми виграємо, призові гроші візьму собі, нікому більше не віддам. Насправді - ну, яку роль відіграють гроші в такому важливому турнірі? Турнір об'єднує велику кількість уболівальників", - з гумором розповів італієць.