ua en ru

Шахта "Краснолиманська" заявила про викрадення гендиректора співробітниками СБУ

Шахта "Краснолиманська" заявила про викрадення гендиректора співробітниками СБУ Фото: генеральний директор шахти "Краснолиманська" Костянтин Кисельов

Повідомляється, що при затриманні Кисельова була присутня не тільки СБУ, але і люди у балаклаві без розпізнавальних знаків

Сьогодні вранці, 16 жовтня, був викрадений генеральний директор шахти "Краснолиманська" Костянтин Кисельов і його водій. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДП "ВК"Краснолиманська".

Як повідомили в прес-службі, сьогодні вранці співробітниками СБУ біля свого будинку був викрадений генеральний директор ДП "ВК "Краснолиманська" Костянтин Кисельов. При викраденні гендиректора були присутні не тільки держструктури, але і люди спортивної статури без відмінною форми, в балаклаві.

У прес-службі уточнили, що разом з генеральним директором був викрадений і його водій. В даний час їх місце знаходження, а також причини викрадення невідомі.

Також повідомляється, що після інциденту на територію підприємства вторглися люди, які представилися співробітниками СБУ. У свою чергу, гірники вимагали відпустити Кисельова.

Нагадаємо, на початку жовтня шахта "Краснолиманська" провела частковий страйк з вимогою залишити директора шахти на посаді.