ua en ru

З'їзд суддів обрав нового суддю КСУ

З'їзд суддів обрав нового суддю КСУ Фото: Віктор Городовенко (sc.gov.ua)

Новим суддею КСУ обрано голову Апеляційного суду Запорізької області

З'їзд суддів обрав на посаду судді Конституційного суду України (КСУ) Віктора Городовенка. Про це повідомила прес-секретар Вищої ради правосуддя Оксана Лисенко на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"За результатом голосування З'їзд суддів України обрав на посаду судді Конституційного Суду України Віктора Валентиновича Городовенка, заслуженого юриста України, доктора юридичних наук, голову Апеляційного суду Запорізької області. Результат голосування - 186 голосів "за" з 280 дійсних бюлетенів", - сказано у повідомленні.

За результатом голосування З'їзд суддів України обрав на посаду судді Конституційного Суду України Віктора Валентиновича...

Опубліковано Oksana Lysenko 13 листопад 2017 р.

Вказано, що голова Ради суддів України Валентина Сімоненко оголосила результати голосування та привітала Городовенка з обранням на посаду судді КСУ.

Нагадаємо, до Конституційного суду України надійшли звернення від Верховної Ради України щодо скасування депутатської недоторканності.

Раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко попросив Конституційний суд України (КСУ) якомога швидше розглянути проект закону про скасування депутатської недоторканності.