ua en ru

З'їзд "Нашого краю" прийняв рішення про участь у квітневих виборах в ОТГ

З'їзд "Нашого краю" прийняв рішення про участь у квітневих виборах в ОТГ Фото: позачерговий з'їзд партії "Наш край"

"Наш край" візьме участь у виборах у всіх об'єднаних територіальних громадах

"Наш край" візьме участь у виборах у всіх об'єднаних територіальних громадах (ОТО), які відбудуться 30 квітня. Про це повідомив співголова партії Олександр Мазурчак за підсумками позачергового з'їзду партії, йдеться в повідомленні прес-служби на сайті політсили.

"Наш край" вирішив взяти участь у виборах у всіх об'єднаних територіальних громадах, які відбудуться 30 квітня. Партія планує закріпити і поліпшити успішний результат, досягнутий на попередніх виборах в ОТГ, що відбулися в грудні минулого року", – повідомив Мазурчак.

Він зазначив, що зараз місцеві громади отримали нові можливості – внаслідок збільшення фінансування, і дуже важливо, щоб вони направили ці можливості для поліпшення життя людей.

"Наш край" – партія, яка послідовно відстоює права місцевих громад. Ми об'єднуємо досвідчених господарників, фахівців, що мають досвід роботи на місцевому рівні. Партія запропонує людям обрати головами та депутатами рад об'єднаних територіальних громад своїх представників", – зазначив співголова партії.

Він підкреслив, що на виборах в об'єднаних територіальних громадах в грудні 2016 року 245 представників "Нашого краю" були обрані депутатами.

"Партія на грудневих виборах зайняла третє місце в цілому по країні, а в Чернігівській, Миколаївській і Запорізькій областях ми стали лідерами", – резюмував Мазурчак.

Як відомо, 24 січня 2017 року Центральна виборча комісія призначила вибори в 47 об'єднаних територіальних громадах в 19 областях України. Вибори відбудуться 30 квітня 2017 року.