ua en ru

Севілья - Шахтар: онлайн-трансляція матчу

Севілья - Шахтар: онлайн-трансляція матчу Фото: Севілья - Шахтар

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Онлайн-трансляція матчу "Севілья" - "Шахтар" почалась на РБК-Україна 21:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Україна".

Після нічиї в першому матчі "Севілья" і "Шахтар" будуть визначати фіналіста Ліги Європи в Іспанії.

5 травня, 22:05
Севілья, "Рамон Санчес Пісхуан"


Севілья - Шахтар 3:1
Гол: Гамейро, 9, 47, Мариано, 59 - Едурадо, 44
Перший матч 2:2

Перший тайм львівського матчу у виконанні "гірників" дозволяє дивитися на матч в Іспанії з певною часткою оптимізму. Пропустивши в дебюті гри, донеччани переламали хід поєдинку і почали повністю перегравати опонента. Потім, щоправда, підопічні Луческу занадто сильно відійшли до своїх воріт, що і дозволило "Севільї" зрівняти рахунок.

В цілому, перший матч показав, що обидві команди гідні один одного. Сьогоднішні "Шахтар" і "Севілья" - команди одного класу і рівня. Тому, в таких поєдинках може статися все що завгодно. І розгром, і нульова нічия. Але найбільш веротяным є варіант, при якому обидві команди зможуть забити.

Є велика ймовірність того, що матч у Севільї може пропустити капітан "гірників" Даріо Срна. Хорват хоч і полетів разом з командою до Іспанії, тренується за індивідуальною програмою. Найбільш веротяным кандидатом на заміну Даріо ялвяется Кобін, який зазвичай не "псує каші" в серйозних матчах. На його рахунку, між іншим, ігри проти "Барси", "Реала" і ряду інших серйозних суперників.

Севілья - Шахтар: онлайн-трансляція матчу

Фото: Сергій Кривцов

Захисник "Шахтаря" Сергій Кривцов:

"Після гри з "Динамо" вихідних не було, оскільки до поєдинку залишалося всього три дні. перельоту теоретичне заняття було перенесено на середу. Будемо переглядати гру "Севільї" з "Еспаньолом" і визначатися з планом на майбутній поєдинок".