ua en ru

"Севілья" оголосила про відхід Сампаолі в збірну Аргентини

"Севілья" оголосила про відхід Сампаолі в збірну Аргентини Фото: Хорхе Сампаолі вже чекають у Аргентині

Наставник знову покинув клубний футбол

Асоціація футболу Аргентини досягла з іспанським клубом "Севілья" згоди щодо переходу тренера Хорхе Сампаолі. Про це повідомляється на офіційному сайті "нервіонцев".

Це підтверджує і сайт аргентинської асоціації. Сторонам залишилося підписати документи. Остаточно угода буде оформлена в перший день червня.

У квітні через незадовільні результати у відбірковому турнірі чемпіонату світу 2018 року з посади головного тренера збірної Аргентини був звільнений Едгардо Бауса. Збірна Аргентини після 14 матчів з 22 очками посідає п'яте місце у відбірковому турнірі зони Південноамериканської конфедерації футболу. У наступному матчі кваліфікації аргентинці 31 серпня зіграють в гостях з Уругваєм.

Хорхе Сампаолі очолював "Севілью" з літа 2016 року. У сезоні 2016/17 під його керівництвом клуб посів четверте місце в чемпіонаті Іспанії.

Нагадаємо, новим головним тренером "Атлетика" з Більбао призначений Хосе Анхель Сіганда. На цій посаді фахівець змінив Ернесто Вальверде, який, за повідомленнями ЗМІ, очолить каталонську "Барселону".