ua en ru

У Сєвєродонецьку затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка

У Сєвєродонецьку затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка Фото: поліція (УНІАН)

Тіло чоловіка знайшли неподалік від місця вбивства депутата міської ради Сергія Самарського

У Сєвєродонецьку Луганської області затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка. Про це повідомила спікер поліції регіону Тетяна Погукай на своїй сторінці в Facebook.

"За результатами слідчо-оперативних дій встановлено, що в одній з квартир будинку по вул. Першотравневій між гостем та 27-річним власником квартири стався конфлікт, який переріс у бійку. Власник помешкання наніс гостю тілесні ушкодження, від яких той помер. Аби позбавитись тіла, зловмисник витягнув потерпілого з квартири та власним автомобілем вивіз і залишив тіло біля будинку № 28 по пр. Центральному міста Сєвєродонецька", - написала Погукай.

У комментарях до запису, відповідаючи на питання користувачів соціальної мережі, вона підтвердила, що мова йде про тіло, яке знайшли неподалік від місця вбивства депутата міської ради Сергія Самарського.

На Луганщині поліція розслідує вбивство 28-річного сєвєродончанина Сьогодні, у місті Сєвєродонецьку співробітниками пол...

Опубліковано Татьяною Погукай 3 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше Погукай заявила, що в поліції не вбачають зв'язку між вбивством Самарського та смертю знайденої неподалік людини.