ua en ru

СЕС констатує нормалізацію стану повітря в центрі Києва після подій на Грушевського

Санітарно-епідеміологічна служба (СЕС) м. Києва констатує, що вміст шкідливих речовин в повітрі, які вивільнялись внаслідок спалювання сміття і автомобільних покришок, в центрі Києва не перевищує гранично допустимих концентрацій.

Санітарно-епідеміологічна служба (СЕС) м. Києва констатує, що вміст шкідливих речовин в повітрі, які вивільнялись внаслідок спалювання сміття і автомобільних покришок, в центрі Києва не перевищує гранично допустимих концентрацій. Про це РБК-Україна повідомили в СЕС м. Києва.

"Спеціалістами Головного управління Держсанепідслужби у м. Києві проведені організаційні заходи щодо виконання лабораторних та інструментальних досліджень повітря на токсичні речовини в приміщеннях будівель тривалого чи тимчасового перебування людей, розташованих навколо місць спалювання. Після проведених організаційних та санітарних заходів у приміщеннях дитячих та підліткових закладів, дошкільному навчальному закладі (ДНЗ) №498 по вул. Інститутській, 14-а, та загальноосвітньому навчальному закладі (ЗНЗ) №94 по вул. Ольгінській, 2/4 6 лютого 2014 р. у відібраних пробах повітря не виявлено перевищення вмісту формальдегіду від гранично допустимих концентрацій хімічних речовин", - йдеться в повідомленні.

У СЕС зазначили, що аналогічні дослідження були проведені 25 січня 2014 р. У відібраних пробах повітря було виявлено перевищення вмісту формальдегіду від гранично допустимих концентрацій хімічних речовин у ДНЗ №498 в 4-6 разів, у ЗНЗ №94 в 3-4,5 рази.

Нагадаємо, в ході масових акцій протесту в центрі Києва на вул. Грушевського мітингувальники палили велику кількість покришок.