ua en ru

Сент-Етьєн - Дніпро: Дніпряни безвольно поступилися у Франції

Сент-Етьєн - Дніпро: Дніпряни безвольно поступилися у Франції Фото: ФК "Дніпро"

Дніпряни зіграли в Лізі Європи четвертий матч

У французькому Сент-Етьєні відбувся матч Ліги Європи між однойменною командою і дніпропетровським "Дніпром".

З самого початку поєдинку стало зрозуміло, що футболу високого рівня чекати не варто. Французи, на правах господарів, володіли ініціативою. Але при цьому, якогось креативу з їх боку не було. Захист "Дніпра" справлялася практично з усіма атаками "Сент-Етьєна".

Був момент у Монне-Паке, але його удар взяв Бойко. А ось в кінці першого тайму Денис з ударом француза не впорався і "Дніпро" пропустив. Селезньов зумів забити у відповідь, але суддя побачив з боку українця фол в атаці.

На початку другого тайму "Сент-Етьєну" вдалося провести ще одну гольову атаку - Ру віддав праворуч низом м'яч у штрафну, звідки Берич в падінні відправив снаряд у сітку воріт. Для "Дніпра" гра практично закінчилася.

У команди Маркевича не виходило нічого. Дніпряни програли в обороні, поступалися в центрі поля, атака не могла пролазити крізь захист суперника. А французи грали легко і впевнено. І забили ще. Амума отримав м'яч у центрі штрафного від Ру і ударом низом зробив рахунок розгромним.

Сент-Етьєн - 3-0 Дніпро
Гол:
Монне-Паке, 38, Берич, 52, Амума, 65
Сент-Етьєн: Рюффье, Погба, Перрен, Клер, Ассу-Еккото, Пажо (Клеман, 70), Ейссерик (Корнье, 80), Лемуан, Ру, Монне-Паке (Амума, 62), Берич
Дніпро: Бойко, Томечак (Лучкевич, 63), Дуглас, Гуйє, Федецький, Едмар, Матос, Чеберячко (Безус, 46), Ротань, Селезньов (Гама, 79), Матеус

Додамо, що у другому матчі групи G "Лаціо" у гостях обіграв "Русенборг". "Дніпро" залишився на третьому місці.