ua en ru

У Сенаті США готові збільшити допомогу Україні у 2018 році на безпекові цілі

У Сенаті США готові збільшити допомогу Україні у 2018 році на безпекові цілі Фото: посольство США (U.S. Embassy Kyiv Ukraine facebook.com)

Сенат США готовий збільшити безпекову допомогу Україні до 421 млн доларів

У Сенаті США готові збільшити допомогу Україні у 2018 році на безпекові цілі. Про це повідомило посольство Сполучених Штатів на своїй сторінці в Facebook.

"Комітет з питань асигнувань Сенату США затвердив проект “Закону щодо асигнувань Державного департаменту, зарубіжних операцій та суміжних програм на 2018 фінансовий рік”, яким виділяються кошти, у тому числі, на програми підтримки України. Відповідно до документа кошторис допомоги Україні по лінії Державного агентства США з міжнародного розвитку та причетних установ визначено у сумі 421 млн доларів, що перевищує асигнування 2017 року", - зазначили в посольстві.

Законопроект, зокрема, передбачає збільшення фінансування для України на безпекові цілі за програмою “Міжнародне військове фінансування”.

У Сенаті #США готові збільшити допомогу Україні у 2018 на безпекові цілі Комітет з питань асигнувань Сенату США затвер...

Опубліковано Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України в США 9 вересня 2017 р.

Нагадаємо, у липні посольство повідомило, що Комітет з питань асигнувань Палати представників Конгресу США пропонував у 2018 фінансовому році виділити не менше 410 млн доларів на військову допомогу Україні.