ua en ru

У Сенат США внесли проект про посилення співпраці з Україною у сфері кібербезпеки

У Сенат США внесли проект про посилення співпраці з Україною у сфері кібербезпеки Фото: у Сенат США внесли проект про посилення співпраці з Україною (facebook.com/ukr.embassy.usa)

Документ спрямований на надання допомоги Україні у вдосконаленні власної стратегії кібербезпеки

В Сенат США внесли законопроект про посилення співпраці між Україною та США у сфері кібербезпеки. Про це повідомляє прес-служба посольства України в США в Facebook.

"Двопартійна група американських сенаторів на чолі з демократом Шерродом Брауном і республіканцем Патріком Туумі представила на розгляд Сенату дзеркальну версію проекту "Закону про співпрацю з Україною з питань кібербезпеки", схваленого Палатою представників 7 лютого ц. р.", - йдеться в повідомленні.

Так, документ спрямований на надання допомоги Україні у вдосконаленні власної стратегії кібербезпеки, зокрема, що стосується посилення захисту комп'ютерних мереж органів державної влади, зменшення залежності України від російських інформаційних і комунікаційних технологій; сприяння розширенню участі України в програмах обміну інформацією та міжнародних зусиллях щодо протидії загрозам у всесвітній Інтернет-мережі.

Крім того, в законопроекті підтверджується прихильність США Хартії про стратегічне партнерство між Україною та США, Будапештському меморандуму про гарантії безпеки, підтримки співпраці нашої держави з НАТО.

UA/EN До Сенату США внесено законопроект про посилення співробітництва між Україною та США у сфері кібербезпеки Двопар...

Опубліковано Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України у США 27 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співпраця України і США у сфері кібербезпеки допоможе протистояти викликам з боку країн-агресорів.